header

Smartengeld hoogte


Duidelijkheid over de hoogte van smartengeld

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Stoffelijke resten in duinengebied

27-03-2013

Ter Heijde - In het duinengebied nabij Ter Heijde troffen voorbijgangers dinsdagavond 26 maart menselijke resten aan.

Zij deden bij de politie melding van de vondst, waarna de politie direct een onderzoek instelde. Naast forensische experts van de politie waren daar ook mensen van het Nederlands Forensisch Instituut bij aanwezig, waaronder een antropoloog. De stoffelijke resten zijn voor onderzoek in beslag genomen.

Een eerste analyse van de botten leert dat het om een volwassen man moet gaan. Er zijn redenen om aan te nemen dat het om een sinds 2009 vermiste man uit Oost Europa gaat. De identiteit zal echter door middel van DNA-onderzoek vastgesteld moeten worden. De recherche onderzoekt de zaak. Vooralsnog zijn er geen aanwijzingen dat rekening gehouden moet worden met een misdrijf. Woensdag zal nog een aanvullend onderzoek op de plaats van de vondst gedaan worden.

(bron:politie.nl)

Sleutelwoorden:
Stoffelijke resten, onderzoek, misdrijf, vermiste man, antropoloog

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Smartengeld berekenen

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade en de mogelijk bijbehorende smartengeld vergoeding.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16128 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Twitter

Over ons

smartengeldhoogte.nl
Landelijk onafhankelijk instituut voor gratis advies over letselschade en smartengeld
kantoor

Smartengeld heeft een beoordeling van 9,6