header

Smartengeld hoogte


Duidelijkheid over de hoogte van smartengeld

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Kickbokser Badr Hari aangehouden

26-07-2012

Kickbokser Badr Hari heeft zich gisteravond gemeld bij de politie. Hij is aangehouden en zal vandaag worden verhoord door de recherche. Dat heeft zijn advocaat Marnix van der Werf bevestigd.

Gisteren werd al bekend dat Hari zich wilde aangeven bij de politie. Hari en zijn advocaat zouden volgens persbureau Novum op dat moment nog met justitie in overleg zijn geweest over de voorwaarden waaronder hij zich op het politiebureau zou melden. De kickbokser zou bang zijn geweest door een arrestatieteam te worden ingerekend.

Verdachte zware mishandeling

Badr Hari wordt verdacht van twee gevallen van zware mishandeling. Zo zou hij zakenman Koen Everink hebben mishandeld tijdens het dancefeest Sensation White in de Amsterdam Arena. Ook de mede-eigenaar van een Amsterdamse club heeft aangifte gedaan tegen Badr. De ondernemer zou in zijn eigen zaak, Club Air, ernstig mishandeld zijn door de vechtsporter.

Zelf gemeld op politiebureau

Hari was de afgelopen weken in het buitenland. Om te voorkomen dat hij bij terugkomst met veel tumult zou worden aangehouden, had Hari met het Openbaar Ministerie afgesproken dat hij zich zelf zou melden op een politiebureau.

Hari is een succesvolle kickbokser die zich in de grote K-1-toernooien profileert. K-1 is een combinatie van een aantal vechtsporten. Sinds enige tijd heeft hij een relatie met Estelle Cruijff, de ex van oud-voetballer Ruud Gullit.

Sleutelwoorden:
badr hari aangehouden, badr hari, zware mishandeling, letselschade, schadevergoeding, rechtzaak

Bedrijfsongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Smartengeld berekenen

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade en de mogelijk bijbehorende smartengeld vergoeding.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16127 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Twitter

Over ons

smartengeldhoogte.nl
Landelijk onafhankelijk instituut voor gratis advies over letselschade en smartengeld
kantoor

Smartengeld heeft een beoordeling van 9,6