header

Smartengeld hoogte


Duidelijkheid over de hoogte van smartengeld

Nieuwsberichten

Terug naar Nieuwsberichten

Zeer grote brand in Rotterdam

11-05-2011

In de nacht van dinsdag op woensdag werd de brandweer gealarmeerd voor een automatisch brandalarm bij een kinderdagverblijf in Rotterdam aan de 'S-Gravendijkwal.

Zeven minuten na deze melding werd er direct opgeschaald naar Zeer Grote Brand; bij aankomst van de eerste wagen is de brand al uitslaand. De brand woedde op alle verdiepingen van het pand, dat vermoedelijk als verloren moet worden beschouwd. De brandweer is massaal bezig om de brand te blussen. De grote rookwolken hingen boven de stad, en waren het Erasmus MC tot last. Er hoefden in het ziekenhuis echter geen maatregelen genomen te worden. Diverse meetploegen waren op pad gestuurd om in de omgevingen metingen uit voeren. Een dompelpomp uit Schiedam is ook ter plaatse gekomen voor de watervoorziening; deze wagen heeft 1km aan brandslangen bij zich. De brandweer zal nog uren bezig zijn met blussen. De 'S-Gravendijkwal is voorlopig nog in beide richtingen afgesloten voor alle verkeer. Gasten van een naastgelegen hotel zijn geƫvacueerd, en opgevangen. De kinderen van het dagverblijf zullen morgen op een andere locatie worden opgevangen. Het pand zelf zou mogelijk op instorten staan. De oorzaak van de brand is nog niet bekend, maar er wordt rekening gehouden met brandstichting.

Sleutelwoorden:
ongevallen, brandweer, brand, alarm, blusssen, verkeer afgesloten, brandstichting, ziekenhuis

Ongevallen

Regelmatig gebeuren er ongevallen in Nederland, waarbij iemand aansprakelijk gesteld kan worden. Maar veel mensen weten niet hoe ze het ongeval kunnen claimen, of hij zij een financiele vergoeding kunnen krijgen voor de opgelopen autoschade of letselschade. Komt u in aanmerking voor gratis schadevergoeding, doe de letselschade test op letselschadetest.nl

Smartengeld berekenen

Met een aantal korte vragen kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden tot het gratis verhalen van uw opgelopen letselschade en de mogelijk bijbehorende smartengeld vergoeding.

  • snel - binnen 5 minuten
  • makkelijk - korte vragen
  • direct uitslag - via email
  • gratis en vrijblijvend advies
  • mogelijk contact met een kantoor in uw buurt
AansprakelijkheidSchadeArbeidsongeschiktheidOverigUitslag

Aansprakelijkheid

In dit onderdeel kijken we naar de situatie van het ongeval en in hoeverre er een aansprakelijke tegenpartij bestaat op wie de schade verhaald kan worden.

Wat is de aard van uw ongeval?

(16128 letselschade slachtoffers hebben deze test gedaan)

Twitter

Over ons

smartengeldhoogte.nl
Landelijk onafhankelijk instituut voor gratis advies over letselschade en smartengeld
kantoor

Smartengeld heeft een beoordeling van 9,6